ESN Timișoara recrutează din nou! Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă să fii un ESNer? Poate fi un mod de a prelungi experiența Erasmus care, probabil, tocmai s-a încheiat pentru tine sau poate fi un răspuns al căutărilor tale de a trăi și de a te dezvolta într-un mediu internațional unde îți poți îmbunătăți abilitățile de comunicare și de organizare de evenimente sau, mai ales, de a învăța multe alte lucruri în timp ce cunoști oameni din toate părțile Europei și nu numai. Îndrăznește să începi o nouă aventură la tine acasă!

ESN înseamnă mai mult decât continuarea vieții de student Erasmus. Ai posibilitatea să te implici în evenimente naționale și internaționale, să participi la diverse workshop-uri, să aplici pentru diferite poziții în cadrul structurii naționale a ESN sau să faci parte din comitetele internațioanle ESN. A fi un ESNer a însemnat, pentru mulți dintre noi, găsirea celei de-a doua familii și trăirea unor experiențe cu totul diferite față de cele trăite de un student Erasmus. ESN te duce mai departe de vida loca Erasmus și contribuie, cu siguranță, la dezvoltarea ta profesională și personală.

ESN Timișoara reprezintă cadrul perfect în care și tu poți trăi astfel de experiențe! Beneficiile tale ca voluntar vor sta în evoluția ta. ESN își propune să scoată la iveală pasiunile voluntarilor și să îi încurajeze să facă mai mult pentru acestea. Munca voluntarilor ESN e atât de reușită deoarece aici se adună la un loc oameni pentru care experiența Erasmus (fie ea încheiată sau pe cale să înceapă) chiar este deschizătoare de minți și de drumuri.

Alătură-te și tu echipei noastre și vei putea auzi mai multe istorisiri care te pot inspira! Completează formularul de înscriere până pe 18 Februarie și așteaptă să primești răspuns.

O nouă aventură e pe cale să înceapă, iar noi abia așteptăm să te cunoaștem!

FAQ: